Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2014 | 5850 vizualizari

 

din ciclul "oare ce sa mai gatesc azi?...."

 

INGREDIENTE

  • 10 carnaciori proaspeti de porc
  • 2 linguri de ulei
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe potrivite
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri ulei
  • 3 cescute de orez
  • 1 cescuta de hrisca
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume:

Carnaciorii se impung din loc in loc si se aseaza intr-o tigaie in care am pus doua linguri de ulei. Ii lasam la prajit la foc potrivit pana se rumenesc dupa preferinta.

Curatam legumele,le spalam sub jet de apa rece.

Ceapa se taie cubulete, ardeiul se taie bucati, dovlecelul cubulete.

Morcovul se trece pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se pun toate legumele la sotat in ulei timp de 5 minute.

Condimentam cu sare si piperf dupa gust.

Adaugam orezul spalat, 2 cani cu apa rece si lasam mancarea sa fiarba la foc mic spre potrivit pana se umfla orezul si scade apa.

Adaugam 1 cescuta de hrisca + 1 cescuta de apa calduta,amestecam in continuu mancarea sa nu se prinda de cratita. Se va umfla in cca 5-7 minute, in functie de foc.

Tragem cratita deoparte de pe foc, presaram patrunjel verde tocat si servim pilaful cu carnaciori prajiti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

30.10.2014, 21:30

mihaelar63 1

31.10.2014, 02:47

Sunt de toate dar mai ales carnaciori la care nu rezist

dantes 1

31.10.2014, 07:41

Foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez Yangzhou